Trump sparkar Steve Bannon
Men avskedsbrevet ska ha lämnats in redan tidigare
Detta vet vi om knivattacken i Åbo
Man greps tre minuter efter dådet
Paiman såg hela knivattacken
Såg en man hugga ner två personer
Bil körde in i restaurang – misstänkt rattfylla
En bil körde in i en restaurang vid 19-tiden på fredagskvällen, detta efter att först ha kört in i en parkerad bil. Nu misstänks föraren för rattfylla.
Storuman har aldrig haft så få arbetslösa som nu på tio år
Flera av länets kommuner har sett en minskning i arbetslöshet, Storuman är en av dem. Arbetslösheten i Storuman har aldrig varit så låg som den är nu på nästan tio år.
Fjällräddningen hjälper kvinna
En kvinna som på fredagskvällen skadat foten i Jäckvik får hjälp av fjällräddningen då hon inte kan gå.
Efter SVT:s avslöjande: Landstinget startar utredning
Bemanningsföretaget Läkarleasing AB hotas av likvidation. Något som riskerar att påverka vården i Sörmland. – Det är en stor leverantör, säger landstingets inköpschef Teemu Lehtimäki.
Länstrafikens svar på kritiken om busskaoset: ”Har varit några småfel”
Länstrafiken svarar nu på kritiken om hur de hanterat skolskjutsen inför årets terminstart i Lekeberg. Flera barn har tvingats åka in till Örebro för att byta buss på väg till skolan, och restiden har ibland överstigit gränsen på en timme. Men trots det anser Länstrafiken att det mesta har fungerat bra.
VM-guld till Örnsköldsvik
VM i orienteringsskytte pågår i Timrå. Den första tävlingsdagen gav ett guld till länet genom Per Magnusson från Örnsköldsvik i klassen herrar 55 år.
Garage går inte att räddas – brinner ner under bevakning
SOS alarm fick in ett larm om ett garage som stod i brand i Malånäs. Hela byggnaden står i brand och enligt räddningstjänsten kommer det inte gå att rädda. Ägarna till garaget hann få ut bilar och gasflaskor innan det var försent.
Fanny Roos vann hemma i Ljungby
Fanny Roos vann på fredagskvällen kultävlingen Harrys Big Shot på Lilla Torg i Ljungby, trots motstånd från internationellt håll.
Hundraprocentiga ID-kontroller på färjorna
Rederierna inför extrabevakning vid terminalerna i Åbo efter knivattacken
Bil voltade av vägen vid Åstorp
En bil voltade av oklar anledning av vägen vid Ausås norr om Åstorp vid 19-tiden. Tre personer är förda till sjukhus med ambulans.
Folk ska skyddas med rörliga hinder
I Norrköping pågår just nu Augustifesten och där har man en plan för att öka säkerheten.
Klart för skatepark i Kolbäck
Nu är det klart att det blir en skatepark i Kolbäck. Initiativet kom från ungdomarna för några år sedan – finansieringen är klar, och nu alltså även det bygglov man väntat på. 
Man skjuten till döds i Stenhagen
En man i 30-årsåldern hittades svårt skottskadad i Stenhagen i Uppsala på fredagskvällen. Mannen avled senare på sjukhus.
Brandman släckte brand hos granne
Vid 19-tiden på fredagskvällen inkom ett larm om en villabrand i Ålem utanför Mönsterås.
Ny befolkningsstatistik: Två kommuner backar
Under första halvåret i år har Sörmlands befolkning växt med nästan 1000 personer. Befolkningen växer i samtliga kommuner förutom två – Flen och Vingåker.
Få vågar jubla i Pajala
Vänsterpartiets kommunalråd tar ett glädjeskutt framför SVT:s kamera. Anledningen är givetvis gårdagens besked om Abecedes köp av gruvan i Kaunisvaara. Men det beskedet ändrar inte kommunens sparbeslut.
Svensken vill till Kiruna innan det är ”försent”
Svenskarna vill gärna besöka ”Norrland” innan de dör – och platserna de vill besöka är Kebnekaise, Treriksröset, Ishotellet i Jukkasjärvi, Kiruna och Riksgränsen.
Created by the RSSMix
News Wizard